Parhaat lainatarjoukset

Lainatarjouksia voi saada kuka tahansa, mutta niistä parhaimpien löytäminen on se vaikein tehtävä. Tällä sivulla käymme läpi, miten juuri sinä voit löytää itsellesi parhaimmat lainatarjoukset ja mahdollisesti säästää reiluja summia rehellistä rahaa.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjouksella voidaan viitata yksittäiseen kampanjaan, jossa lainaa tarjotaan edullisemmin tietyn ajanjakson aikana tai vaihtoehtoisesti sillä voidaan myös viitata suoraan lainahakemuksen jälkeen saatuun lainatarjoukseen tai tarjouksiin.

Jos haluat saada useita lainatarjouksia yhden lainatarjouksen sijaan hakemuksella on sinun käytettävä esimerkiksi lainanvälittäjää lainanhaun apuna. Lainanvälittäjää käyttämällä ei tarvitse kuin täyttää yksi hakemus ja tarjouksia saadaan jopa yli 20 pankilta ja luottolaitokselta, joko järjestelmän hallintapaneeliin tai omaan sähköpostiin tarkasteltavaksi.

Näissä kannattaa muistaa 30 vuorokauden aika, jolloin lainaarjous on hyväksyttävä. Muutoin se erääntyy ja sitä ei ole mahdollista lunastaa enää.

Lainatarjouksia voi saada pikavipeistä, joustoluotoista ja kulutusluotoista.

Miten löytää parhaat lainatarjoukset?

Parhaat lainatarjoukset löytää vain metsästämällä kampanjoita tai käyttämällä edellämainitusti lainanvälittäjää.

Tiestikö muuten, että jokainen meistä voi saada lainaa korottomasti ja kuluttomasti 14 vuorokauden ajalle? Siten, että laina haetaan normaaliin tapaan, mutta se peruutetaan ja palautetaan kahden viikon kuluessa vedoten kuluttajansuojalakiin.

Näin voidaan myös välttyä siltä, että palvelu ei ollutkaan miellyttävä.

Lainanvälittäjien suhteen saadaan varmasti koko markkinoiden lainatarjonta nenän eteen kun laina haetaan usealta pankilta ja rahalaitokselta yhtäaikaisesti. Kun näin tehdään voidaan tarkastella kaikkia niitä lainavaihtoehtoja joita hakijalle on tarjoilla.

Usein voidaan huomata jopa kymmenien prosenttien heittoja lainakustannuksissa, kun verrataan halvinta ja kalleinta lainaa. Kannattaa kuitenkin pitää silmällä lainan takaisinmaksuaikaa ja lainasumma, jotka usein vaihtelevat alkuperäisestä mikäli lainaa haettiin välittäjän avulla.

PehyCon auttaa

PehyCon sivuston tarkoituksena on juurikin auttaa lainanhakijoita, jotka kamppailevat sopivan lainan löytymisessä. Lainan ei tarvitse olla suuri, mutta usein suuremmissa lainoissa kohdataan juuri kustannus ongelmia tai muuten vain lainaa ei saada millään menemään läpi.

Tarjoamme eteesi tietoa ja lukuisia vaihtoehtoja hakea lainaa. Kun tiedät lainoista ja lainatuotteista enemmän, osaat hakea juuri sinulle sopivanlaista lainaa ilman ongelmia.

Huomio, että tällä sivustolla esittelemämme lainat ja lainapalvelut ovat kaikki vakuudettomia, eli vertailuun emme ole ottaneet yhtäkään vakuudellista lainaa, koska ne ovat asia erikseen.

Vuonna 2021 edelleen lainatarjouksia löytyy verkosta

Pitkään toimineet lainavertailupalvelut jatkavat kovaa työtänsä erilaisten rahoitusmuotojen vertailussa ja datan tutkimisessa. Puolueettomat vertailut auttavat kuluttajia säästämään satoja ja jopa tuhansia euroja arkipäiväisissä lainatarpeissaan.

Vertailuissa on mukana myös perinteisiä pankkeja, joten vertailusivustojen avulla on helppo hakea lainaa heti, tietäen että haettu laina on varmasti yksi edullisimmista.